Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový tehlový byt v blízkosti OC MAX v Trenčíne - ideálny aj ako sídlo firmy

Interné ID: 1233
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
89 000 €

Popis nehnuteľnosti

NOVUS REALITY ponúka na predaj 2 izbový tehlový  byt v lokalite Pod Sokolice v blízkosti OC MAX s vlastným dvorom a parkovaním v ňom.  Byt má 56m2 a prešiel úplne kompletnou rekonštrukciou - znížené stropy, stropné svietidlá, nová elektrika,podlahy,  omietky,  plastové okná, nová kúpelňa s veľkým praktickým  sprchový  kútom, samostné WC, vlastné  kúrenie  (gamaty) a aj dva bojlery na ohrev vody-kúpelňa 80l a kuchyňa 15l. Z malej predsiene je vstup do kuchyne s komorou, novou kuchynskou linkou s veľkým oknom. Súčasťou linky je  plynový sporák, chladnička, mikrovlnka a rýchlovarná kanvica a v prípade záujmu je možné ponechať aj kuchynský stôl. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou a aj spálňou.  Byt sa nachádza v suteréne bytovky, teda je prízemný a v blízkosti sa nachádza pivnica. V bytovke sú aj spoločné priestory na odkladanie bicyklov a kočiarov.

Nájom je cca 40 € + energie na prevádzku bytu.

 V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť,  OC MAX, nový Kaufland, nový McDonald. 

Cena nehnuteľnosti je 89.000€.

V nej je  zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
56 m2
Zastavaná plocha:
56 m2
Stav:
úplne prerobený
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
56 m2
Počet pivníc:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Bellová

Andrea Bellová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • sora
  • rusr

Volám sa Andrea Bellová. Žijem v Trenčíne a som matkou troch dcér. Som veselá, pozitívna, snažím sa byť  optimisticky naladená.

V realitnom biznise sa pohybujem už viac ako  11 rokov. Je to skôr moje hobby ako práca  a v tejto oblasti sa cítim veľmi dobre práve kvôli kreativite, seborozvoju a osobnej slobode. Ten pocit keď niekomu odovzdávam byt či dom,  domov pre neho a jeho rodinku,  alebo aj nehnuteľnosť na zabezpečenie si pasívneho príjmu prenajímaním je naozaj neopísateľný a dáva mi to význam. Vďaka tomu si vytváram nové kontakty, priateľstvá a dobré vzťahy, čo je aj  jedna zo základných filozofii našej realitnej kancelárie.

Rada poradím, pomôžem  a prevediem vás procesom  sprostredkovania pri predaji, kúpe či prenájme Vašej nehnuteľnosti. 

Radi Vám poradíme

NOVUS REALITY

Podobné nehnuteľnosti