Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Posledné 3 voľné pozemky! IBV Kaňová

Interné ID: 1201
Ulica: Kaňová
Obec: Trenčianske Teplice
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
83 000 €

Popis nehnuteľnosti

NOVUS REALITY ponúka 3 slnečné pozemky v príjemnom prostredí s výhľadmi na okolitú prírodu s výmerami od 380 m 2 do 799 m2. V cene sú zahrnuté všetky inžinierske siete - elektrika, plyn, voda, kanalizácia a optika od Telekomu, obojstranná komunikácia, chodníky, osvetlenie, dopravné značenie, centrálne miesto ukladania komunálneho triedeného odpadu.

V ponuke sú nasledujúce pozemky:

 

Pozemok č. 7 603m2 Rezervovaný
Pozemok č. 13 743m2 Rezervovaný
Pozemok č. 14 627m2 87.000,-€
Pozemok č. 15 641m2 Predaný
Pozemok č. 27 545m2 Predaný
Pozemok č. 31 799m2 111.000,-€
Pozemok č. 34 380m2 70.000,-€

 

Prebehol archeologický a geologický prieskum, hluková štúdia, výrub drevín,  investori  po správoplatnení územneho a stavebného rozhodnutia celé územie vybudovali a skolaudovali.

Pomôžeme Vám vybrať ideálny pozemok, vieme zabezpečiť celý proces jeho kúpy a financovania formou najvýhodnejšej hypotéky cez nášho finančného poradcu. Rezervačná záloha je vo výške 4.000€ a do 30 pracovných dní od podpisu rezervačnej zmluvy uzatvoríte kúpnu zmluvu na Váš pozemok.

Pre milovníkov prírody a cyklistiky je vybudovaná nová cyklotrasa, ktorá spája obec Trenčianska Teplá s Trenčianskymi Teplicami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škôlka, škola, lekárská starostlivosť, lekárne, obchody, reštaurácie, pošta a iné. Aj mestá Trenčianske Teplice, Dubnica nad Váhom  a Trenčín ponúkajú pestré možnosti oddychu, kultúry a športu.

Rezervujte svoj termín na obhliadku ešte dnes. Radi Vám poradíme a zodpovieme Vaše otázky. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.

 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo: 1204
Počet izieb:
Obytná plocha: m2
Poschodie:
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa:
Celková plocha: 743 m2
Stav: aktívne
Cena: 103 300 €
Číslo: 1205
Počet izieb:
Obytná plocha: m2
Poschodie:
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa:
Celková plocha: 627 m2
Stav: aktívne
Cena: 87 000 €
Číslo: 1206
Počet izieb:
Obytná plocha: m2
Poschodie:
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa:
Celková plocha: 641 m2
Stav: rezervované
Cena: -

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
603 m2
Plocha pozemku:
603 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Bellová

Andrea Bellová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • sora
  • rusr

Volám sa Andrea Bellová. Žijem v Trenčíne a som matkou troch dcér. Som veselá, pozitívna, snažím sa byť  optimisticky naladená.

V realitnom biznise sa pohybujem už viac ako  11 rokov. Je to skôr moje hobby ako práca  a v tejto oblasti sa cítim veľmi dobre práve kvôli kreativite, seborozvoju a osobnej slobode. Ten pocit keď niekomu odovzdávam byt či dom,  domov pre neho a jeho rodinku,  alebo aj nehnuteľnosť na zabezpečenie si pasívneho príjmu prenajímaním je naozaj neopísateľný a dáva mi to význam. Vďaka tomu si vytváram nové kontakty, priateľstvá a dobré vzťahy, čo je aj  jedna zo základných filozofii našej realitnej kancelárie.

Rada poradím, pomôžem  a prevediem vás procesom  sprostredkovania pri predaji, kúpe či prenájme Vašej nehnuteľnosti. 

Radi Vám poradíme

NOVUS REALITY

Podobné nehnuteľnosti