Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

-- PREDANÁ -- Na predaj záhrada s chatkou pri Novom Meste nad Váhom

Interné ID: 1197
Ulica: Podháj
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
49 900 €

Popis nehnuteľnosti

Novus reality ponúka na predaj záhradu s chatkou v blízkosti Nového Mesta nad Váhom. Nachádza sa v pokojnej lokalite záhradkárskej osady Podháj. Rozloha pozemku je 661m, terén je mierne svahovitý s vybudovanými kaskádami. Je tu postavená murovaná chatka s rozlohou 18m, 24 metrová slnečná teraska,  vedľa je postavená garáž. V chatke je elektrika, pitná voda, vedľa žumpa a do osady je dotiahnutý aj lokálny internet, čo môžu využívať aj ľudia, ktorý pracujú na homeoffice. Chatka má balkón s pekným výhľadom na okolitú zeleň. V hornej časti je kuchynka s priestrannou terasou, v spodnej časti spacia časť, piecka, wc a nedokončený sprchový kút. Chata má novú sedlovú strechu aj s prekrytou terasou, plastové okná, podlahy a na pozemku je 3,5metrový bazén ideálny na osvieženie v horúcom letnom počasí.  Celý pozemok je upravený a sú na ňom zasadené stromy (2x jabloň, 5x slivka, 2x belica, 2x marhuľa, 1xnaši=mix jablko-hruška), kríky ( lieska, figovník, maliny, čučoriedky, rakytník) a bylinky ako echinacea, rozmarín, šalvia, levandula, mäta, medovka, nechtík, talianske kari a je tu aj vinič a množstvo kvetov. Sú tu aj vyvýšené záhony, kde je možné plnohodnotne pestovať zeleninu. Parkovanie v blízkosti záhradkárskej osady, ale aj priamo pred chatou. Ročný popolatok je 70€ + spotrebovaná elektrika 2x ročne, v prípade záujmu o internet 15€ mesačne.

Rezervujte svoj termín na obhliadku ešte dnes. Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala neváhajte ma kontaktovať. Rada Vám poradím a zodpoviem na Vaše otázky. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
661 m2
Úžitková plocha:
661 m2
Plocha pozemku:
661 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
1 m2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
1
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Bellová

Andrea Bellová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • sora
  • rusr

Volám sa Andrea Bellová. Žijem v Trenčíne a som matkou troch dcér. Som veselá, pozitívna, snažím sa byť  optimisticky naladená.

V realitnom biznise sa pohybujem už viac ako  11 rokov. Je to skôr moje hobby ako práca  a v tejto oblasti sa cítim veľmi dobre práve kvôli kreativite, seborozvoju a osobnej slobode. Ten pocit keď niekomu odovzdávam byt či dom,  domov pre neho a jeho rodinku,  alebo aj nehnuteľnosť na zabezpečenie si pasívneho príjmu prenajímaním je naozaj neopísateľný a dáva mi to význam. Vďaka tomu si vytváram nové kontakty, priateľstvá a dobré vzťahy, čo je aj  jedna zo základných filozofii našej realitnej kancelárie.

Rada poradím, pomôžem  a prevediem vás procesom  sprostredkovania pri predaji, kúpe či prenájme Vašej nehnuteľnosti. 

Radi Vám poradíme

NOVUS REALITY

Podobné nehnuteľnosti