Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj stavebný pozemok v obci Istebník v blízkosti Trenčína

Interné ID: 1242
Mestská časť: Istebník
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
230 000 €

Popis nehnuteľnosti

NOVUS REALITY ponúka  pozemok v obci Istebnik. Je rovinatý a slnečný, v tesnej blízkosti mesta, v pokojnej uličke v  časti Zámostie s kompletnými inžinierskymi sieťami.

Na ňom je dom so súpisným číslom vhodný na sanáciu, ale je možné aj odporučiť záujemcov o tehly, dosky z domu, kde  je už vybavené búracie povolenie, alebo je možnosť, že si to prídu odviezť konkrétní ľudia, čo by minimalizovalo náklady. Rozloha pozemku je cca 400m. 

Cena pozemku je 230€/m2

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte.

Rezervujte svoj termín na obhliadku ešte dnes. Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala neváhajte ma kontaktovať. Rada Vám poradím a zodpoviem na Vaše otázky. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
975 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
19,5 m
Dĺžka pozemku:
50 m
Celková plocha:
975 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Bellová

Andrea Bellová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • sora
  • rusr

Volám sa Andrea Bellová. Žijem v Trenčíne a som matkou troch dcér. Som veselá, pozitívna, snažím sa byť  optimisticky naladená.

V realitnom biznise sa pohybujem už viac ako  11 rokov. Je to skôr moje hobby ako práca  a v tejto oblasti sa cítim veľmi dobre práve kvôli kreativite, seborozvoju a osobnej slobode. Ten pocit keď niekomu odovzdávam byt či dom,  domov pre neho a jeho rodinku,  alebo aj nehnuteľnosť na zabezpečenie si pasívneho príjmu prenajímaním je naozaj neopísateľný a dáva mi to význam. Vďaka tomu si vytváram nové kontakty, priateľstvá a dobré vzťahy, čo je aj  jedna zo základných filozofii našej realitnej kancelárie.

Rada poradím, pomôžem  a prevediem vás procesom  sprostredkovania pri predaji, kúpe či prenájme Vašej nehnuteľnosti. 

Radi Vám poradíme

NOVUS REALITY

Podobné nehnuteľnosti